Serveis

Compra a través d'Internet per a professionals:
Facilitem la compra a través d'Internet amb un estoc ampli i variat, en què tots els articles van acompanyats de la corresponent fotografia. Sense complicacions, senzill i amb totes les especificacions necessàries per a facilitar al client una bona compra: preu, categories de qualitat, gramatges, mides, colors, etc.

Repartiment a botiga:
Disposem d'una xarxa de distribució de dimarts a divendres, amb una ruta des del nostre magatzem a la botiga en només unes hores. Truquem diàriament als nostres clients perquè puguin realitzar la seva comanda de flor per al dia següent; d'aquesta manera aconseguim oferir un servei eficient i mantenir una qualitat òptima de tota la flor. Per a obtenir més informació sobre les diferents rutes diàries així com dels horaris, posi's en contacte amb l'empresa.

Mercat de Flor i Planta:
En els nostres punts de venda oferim un ampli assortit de flors, tant d'importació com nacionals i de temporada, amb les mateixes garanties de qualitat.

Instal·lacions Camí del Crist (magatzem):
Les nostres instal·lacions estan obertes ininterrompudament de dilluns a divendres de 8.00h a 19.00h i els dissabtes de 8.00h a 10.00h. Allà trobarà totes les novetats en flors d'importació, nacionals, flors de temporada, verdes ornamentals.